Jumat, 25 Oktober 2013

Review : Coastal Scents 88 Original Palette

Hello Gorgeous! 
It's been a while since a write a review post.. actually i'm too lazy and too busy to write some.. hahaha! But today, i'm gonna share about my Coastal Scents 88 Original Palette. 


This palette has been on my wishlist like forever, and finally i get my hand on it. *happy dance* 〜(^∇^〜)(〜^∇^)〜 
The packaging is a matte doff black, very sleek, sturdy, and not too big. Just an usual palette packaging.


And look at those gorgeous coloooors! It's a combination from matte and shimmer. I honestly love all the them, it's perfect too create any look that you want. Most of the color have a great pigmentation, but some light color is very sheer. And what surprise me is that the black shade is really sheer, the color won't come out. I have to keep layering and that's pretty weird since most of the black eyeshadow in a palette usually is very pigmented.

The texture is powdery, i experienced a lot of fall out especially in a light and matte shade. Some shade is have a buttery texture but most of them is nay..  ƪ(‾ε‾“)ʃ For the staying power is pretty great, with a primer underneath and in the crazy humid weather on my town it will last for at least 5 hours and started to fading. 

Swatches :




After all, i'm quite happy with this palette, despite the fall out part. haha.. 
It's very affordable though, so i think it's a good deal for you who want to have many eyeshadow shade with affordable price. 







See you on my next post 

28 komentar:

  1. aiiih ini ngiler banget >< kalo tau berapa ini ya? hehehehe

    BalasHapus
    Balasan
    1. hihihi yuuk beli :D 200an lebih ini say :)

      Hapus
  2. Aku juga baru beli nihhhh. Suka sama warnanya ^_^
    Nice review sai

    BalasHapus
    Balasan
    1. iyaaa.. warnanya lucu2 ya ce.. hihihi.. thankyouu <3

      Hapus
  3. udah lama pengen beli cuma msih blum ksampaian.. msih bnyak wishlist... lol... btw nice review! ;)

    glorychen.blogspot.com

    BalasHapus
    Balasan
    1. hahahaha wishlistnya emg ga pernah abis ya kayaknya x) thankyouuu

      Hapus
  4. uwaaa ini mah cucok bener buat beginner kayak aku T~T asal pake primer yg oke ya ki, pasti warnanya keluar dan tahan lama, kalo agak powdery gitu hhi nice review say, aku pengen yg metal palette, fix ini racun bgt <3 maacih loh racunnya hahaha

    BalasHapus
    Balasan
    1. hihihi iyaaa.. ayo beli jugaaaaa.. XD warnanya lucu lucuuuu :3

      Hapus
  5. Udah lama naksir sama palette ini. Tapi belom kesampean belii.

    beautifyiu.blogspot.com

    BalasHapus
  6. ini emang oke bangettt rez.. aku kayaknya jadi berasa MUA sungguhan yah klo punya ini palette :D

    BalasHapus
    Balasan
    1. hahaha iya mon, soalnya warnanya banyak jadi orang2 kalo liat pada suka.. hahaha XD

      Hapus
  7. Kotak n warna2nya persis sm palette aphrollogy ku kecuali row ujung kanan! Http://www.pinkandundecided.blogspot.com/2013/10/flower-fairy.html

    BalasHapus
    Balasan
    1. palette aphrollogy aku baru denger ce.. hihihi

      Hapus
  8. Hmm.. I wonder why mine isn't as pigmented as yours when swatched. Padahal beli di online shop yang very trusted :(

    BalasHapus
    Balasan
    1. wah iya kah kak? padahal di aku pigmented bgt loh :O

      Hapus
  9. aaaakkkkk NGILERRRR hahahahahahah :D :D :D

    BalasHapus
  10. whoooaaa, nmy whistliiiisstt >,<

    BalasHapus
  11. aku pernah beli versi palsu dari pallete satu ini hehehe

    BalasHapus
    Balasan
    1. hehehe cs emang banyak replikanya ya say :D

      Hapus
  12. beli dimanaaaaa ? takut kebagian yang jeleknya >.<

    BalasHapus
    Balasan
    1. yg pasti asli beli di coastal scents id aja say :)

      Hapus
  13. aduuuuh warnanya cantik2 dan bergradasi gitu ya. mauuuuu >.<

    BalasHapus
  14. Mohon informasinya nih mbak rizki, coastal scents id yang ini bukan --> http://www.coastalscents-id.com/ ?

    BalasHapus
    Balasan
    1. sudah dibalas via email ya mbak :)

      Hapus